MÈTODE PILATES & REFORMER

El Mètode Pilates de tonificació corporal és un sistema d’exercicis que generen força i flexibilitat desenvolupat per Joseph Humbert Pilates fa més de noranta anys, practicant i estudiós del Ioga, les Arts Marcials, la Dansa i la Gimnasia. 

En origen a través d’aparells dissenyats per ell mateix. A la Sala 9 del gran Firal de Figueres disposo de dos d’aquests aparells: Reformer i Chair. Ofereixo sessions individuals i en parella a hores convingudes.

  • Reforça i tonifica els músculs al mateix temps que els allarga.
  • Redueix i/o elimina el mal d’esquena. Millorant l’estabilitat lumbopèlvica.
  • Millora la postura, aporta flexibilitat i equilibri, unifica cos i ment.

Els principis bàsics per a l’execució dels exercicis són: concentració, control, centralització, precisió, fluïdesa i respiració. La dinàmica progressiva de les sessions aporta benestar físic i centra la ment, millorant la conciencia corporal que té la persona i ajudant a fer un bon ús del cos a la vida quotidiana.

A les sessions diàries utilitzo elements de suport com la banda elàstica, la fitball, la softball, l’aro i el rull d’escuma. Els meus coneixements i experiència en d’altres disciplines fan de les sessions una experiència amena i profunda alhora, millorant les capacitats físiques i respiratòries de les participants. Durant l’any vaig proposant diferents reptes amb suport audiovisual com:

– el Repte de Planxes (de 30″ a 4′) i 

– el Repte Gimnasia Abdominal Hipopressiva de 7 a 21 dies. 

Consulta horaris disponibles.