Quan l’ Atmandance va entrar a la meva vida i al centre que llavors regentava no podia ni imaginar les experiències i coneixements que arribaria a adquirir i que han transformat d’una manera profunda la manera d’entendre el món, les persones, a mi mateixa i la vida en definitiva. 

 És el sistema més complet que conec ja que hi ha tot el que hi ha a la vida, en una mateixa, en les relacions, en l’ existència.  De fet quan tre-ballem amb els centres d’energia ens trobem en el propi procés evolutiu com a persona, com a humà i com a consciència.

 Atmandance és una dansa ioga que integra música, dansa, moviment expressiu i correctiu, asanes, massatge, psicologia, atenció plena al costat d’altres tècniques tradicionals de meditació i ioga.

 Totes aquestes tècniques formen un únic cos de coneixement teòric-pràctic consistent i integratiu que s’enriqueix i aprofundeix tant en la pròpia experiència transformadora així com en la pràctica professional.

 Atmandance va més enllà a l’incorporar tots els aspectes de la nostra vida com l’alegria, el riure, la serenitat, la quietud, el contacte amb l’altre, etc.

 Atmandance és un sistema que aporta una sensació de benestar duradora en el temps. 

 És un sistema integral per a la salut psico-física, el desenvolupament de la consciència i alhora totalment compatible amb altres activitats terapèutiques o iòguiques.

 En les sessions setmanals tre-ballem els 7 Centres d’ Energia, en els tallers es treballa un sol centre per tal d’aprofundir en l’autoconeixement. En les sessions de grup tancat i de formació fem un abordatge integral i profund de la persona i de les tècniques, tant en teoria com en pràctica:

FORMATS

Sessions setmanals d’alineament on fem un passeig pels 7 centres d’energia: ball-asanes-meditació (75 minuts)

Tallers d’ aprofundiment on tre-ballem de 1 a 2 centres ( dissabte 3 hores)

Formació (3º promoció a Girona) presencial vivencial i teoria on-line

Tallers formatius de 8 hores, en 3 mòduls i 2 anys:

1º modul 2022 grup obert: 12 març, 2 abril, 14 maig, 11 juny, 9 juliol, 3 setembre, 1 octubre, residencial de novembre)