Quan l’ Atmandance va entrar a la meva vida i al centre que llavors regentava no podia ni imaginar les experiències i coneixements que arribaria a adquirir i que han transformat d’una manera profunda la manera d’entendre el món, les persones, a mi mateixa i la vida en definitiva. 

 És el sistema més complet que conec ja que hi ha tot el que hi ha a la vida, en una mateixa, en les relacions, en l’ existència.  De fet quan tre-ballem amb els centres d’energia ens trobem en el propi procés evolutiu com a persona, com a humà i com a consciència.

 Atmandance és una dansa ioga que integra música, dansa, moviment expressiu i correctiu, asanes, massatge, psicologia, atenció plena al costat d’altres tècniques tradicionals de meditació i ioga.

 Totes aquestes tècniques formen un únic cos de coneixement teòric-pràctic consistent i integratiu que s’enriqueix i aprofundeix tant en la pròpia experiència transformadora així com en la pràctica professional.

 Atmandance va més enllà a l’incorporar tots els aspectes de la nostra vida com l’alegria, el riure, la serenitat, la quietud, el contacte amb l’altre, etc.

 Atmandance és un sistema que aporta una sensació de benestar duradora en el temps. 

 És un sistema integral per a la salut psico-física, el desenvolupament de la consciència i alhora totalment compatible amb altres activitats terapèutiques o iòguiques.

 En les sessions setmanals tre-ballem els 7 Centres d’ Energia, en els tallers es treballa un sol centre per tal d’aprofundir en l’autoconeixement. En les sessions de grup tancat i de formació fem un abordatge integral i profund de la persona i de les tècniques, tant en teoria com en pràctica:

FORMATS

Sessió setmanal d’alineament (iniciació) on fem un passeig pels 7 centres d’energia: ball-asanes-meditació (de 60 a 75 minuts)

Sessió setmanal d’alineament (avancem), on també aportem píndoles de teoria i compartim amb la paraula (90 minuts)

Cicle de tallers (aprofundint) on tre-ballem de 1 a 2 centres d’energia en una sola sessió (1 dissabte mensual, 3 hores)

Formació professional i personal presencial vivencial, amb una part de teoria en línia. Propera 4a promoció 2024-2026

Consisteix en un seguit de 15 tallers-mesos formatius de 8 hores aproximadament i 2 tallers residencials a pensió completa. Consulta web oficial o contacta sense compromís.