Vaig culminar la titulació com a Practitioner de Flors de Bach després d’enamorar-me del mètode original del Dr. Bach.
Descubrir les Flors de Bach quan m’ iniciava en la maternitat va ser un fet important en la meva vida i de la meva familia.
Formen part del nostre botiquí casolà per donar suport a transitar millor els diferents estats emocionals quan ens poden desestabilitzar. També les prenem quan volem treballar-nos aspectes de personalitat més profunds. En aquest cas calen varis mesos de tractament, segons el cas.
Aquests anys estic atenent a consulta persones de totes edats i condicions amb diferents problemàtiques relacionades principalment en crisis personals i/o èpoques de canvis, relacions interpersonals i familiars, aspectes de personalitat, relació amb una mateixa, temes puntuals.

El procés de consulta és relativament senzill: cal compartir la preocupació principal per la qual accedeixes a rebre ajuda i llavors el meu paper és esbrinar quines de les 38 flors són les més adequades per a tu en aquest moment ajudant-te a esbrinar, si s’escau, quines emocions són les que estan dificultant el teu procés de creixement personal. 


Sortiràs de la consulta amb un preparat de 30 ml que et durarà uns 21 dies i amb una visió més amplia del teu estat de present i del camí a recòrrer.
Les flors actuen de forma sutil i profunda retornant a la persona al seu estat de calma i equilibri naturals.