Pilatwalk és un acondicionament físic intel.ligent. Neix de la fusió de la Marxa nòrdica i el mètode Pilates ja que comparteixen els mateixos principis. És un entrenament que es realitza a l’aire lliure (amb els beneficis que això comporta) i sota la direcció d’una professional certificada. Combina Pilates, Nordic Walking, Yoga i Ballet. La pràctica es realitza amb el suport d’un parell de bastons específics de marxa nòrdica els quals duen dragonera a l’empunyadura i tacs o botins als extrems (segons els tipus de sòls). La durada de les sessions sol ser de 75 a 90 minuts. S’inicia amb un bon escalfament seguit d’exercicis tècnis del nordic walking. Posteriorment es realitza la caminada durant uns 20 o 30 minuts per fer una aturada i realitzar exercicis de força i tonificació, se segueix la marxa uns 15 o 20 minuts més i en arribar es realitzen uns estiraments complets.
Categorías:

Categorías: tallers

0 comentarios

Deja una respuesta